NIEUWS

10/05/2017 - R32 modellen, met strak design

Ontdek de nieuwe Panasonic warmtepompen: design, kwaliteit en hoog comfort.
Panasonic R32

26/10/2016 - Panasonic R32 installatiegids

De installatie van een Panasonic R32 toestel is gelijk aan de installatie van een klassiek toestel, controleer wel of je over de correcte gereedschappen beschikt.

21/04/2016 - Nieuwe Panasonic toestellen op R32

Panasonic introduceert nieuwe toestellen op het milieuvriendelijke koelmiddel R32.

9/11/2015 - Nieuwe Panasonic Aquarea DHW Tank

De vernieuwde Panasonic Aquarea DHW (Domestic Hot Water) Tank. Dankzij een uiterst efficiŽnte, ingebouwde warmtepomp kan deze boiler water verwarmen tot 55įC. Zelfs bij buitentemperaturen tot -7įC.

Klik hier voor meer info.

8/10/2015 - Ontdek de Aquarea warmtepompen

 

16/03/2015 - Panasonic DHW

Ontdek nu één van de voordeligste en energiezuinigste oplossingen om water te verwarmen dankzij de warmwaterboilers van Panasonic. De reeks bestaat uit wand- en staande modellen die instaan voor de opwarming van 80 tot 285 liter water.

Klik hier voor meer informatie.

30/10/2014 - Panasonic All in One

Panasonic heeft een nieuwe oplossing ontwikkeld: een compacte Bi Bloc, eenvoudig te installeren en gemakkelijk in onderhoud.

 • Hoge efficiëntie.
 • A-klasse pomp, met 7 snelheden.
 • Aansluitingen onderaan, voor een vlotte installatie en onderhoud.
 • 200 liter tank, met 10 jaar waarborg.
 • Ruim assortiment: van 3kW tot 16 kW.
 • Compatibel met "High Performance" en T-CAP.
 • Eenvoudige integratie met Heat Pump Manager.

Panasonic All In One

01/10/2013 - Aquarea lucht-water warmtepompen

Panasonic breidt zijn gamma innovatieve en energiezuinige T-cap systemen uit met een nieuwe lucht-water warmtepomp van 16kW.  T-cap staat voor Totale Capaciteit.
Eigenschappen:

 • Capaciteitsbehoud (16kW) tot een buitentemperatuur van -15°C bij een vertrekwatertemperatuur van 35°C.
 • A-klasse waterpomp
 • Nieuwe functies aanwezig op de afstandsbediening van het binnentoestel (auto mode, vakantie modus, energieverbruik,…)
 • Maximum vertrekwatertemperatuur: 55°C
 • Werkbereik: -20°C tot 35°C buitentemperatuur

01/04/2013 - Free Multi, multi split systemen

Met de vernieuwde Free Multi systemen kunt u 2, 3 ,4 of 5 ruimtes klimatiseren met één enkel buitentoestel. Hierdoor is er veel ruimte te besparen met de opstelling van de buitenunit en een hogere efficiëntie te behalen vergeleken met 1 op 1 systemen en is er een energiebesparing mogelijk tot 30%. Vanaf dit jaar is er keuze tussen 5 verschillende modellen op de volledige range van Free Multi buitentoestellen.

05/11/2012 - Panasonic lanceert 3- en 5 kW Aquarea modellen

Panasonic breidt haar Aquarea-gamma van ‘lucht-naar-water’-warmtepompen uit met de lancering van de nieuwe 3- en 5 kW split-units. Deze nieuwe compacte systemen zijn makkelijk te installeren, goedkoop in gebruik en bieden een uitstekende energieprestatie. Ze zijn ideaal voor kleinere huizen, sociale-woningbouw en panden waar geen gastoevoer aanwezig is, of waar de huiseigenaar wil afstappen van een gasboiler om geld te besparen.

Super efficiënt
Speciaal voor huizen met een lage energieconsumptie zijn er ‘warmte’- en ‘warmte & koeling’-versies van de nieuwe Aquarea 3- en 5 kW-modellen beschikbaar. Panasonic’s koelingscyclus en waterstroomcontrole zijn gecombineerd met een omvormer met hoge efficiëntie en een warmtewisselaar, wat zeer aanzienlijke besparingen oplevert. Het Aquarea 3kW-model bereikt hiermee een COP (Coefficient Of Performance) van 5 bij een temperatuur van 7 ºC en is in staat om deze capaciteit en efficiëntie vast te houden tot een buitentemperatuur van -20 ºC.

01/07/2012 - IntesisHome

Bestuur uw Etherea warmtepomp met uw smart device - smartphone & internet

Panasonic heeft altijd de meest efficiënte warmtepompen en airconditioners aangeboden aan haar klanten. Vandaag hebben ze een voorsprong genomen met IntesisHome ®, de meest geavanceerde dienst, gehost in het netwerk, waarmee u uw warmtepomp kan beheren vanaf elke locatie met een iPad, iPhone, of een ander Android-systeem, of als u gewoon een pc hebt met internet toegang, gebruik IntesisHome ®.

Bedien uw warmtepomp of uw airconditioner (start / stop, werkingsmode, ingestelde temperatuur, de omgevingstemperatuur, enz..) alsof je thuis bent.

 

01/03/2012 - Aquarea HT

Voor een huis met hoog-temperatuur radiatoren (bijvoorbeeld gietijzeren radiatoren) is de nieuwe lucht/water warmtepomp van het type Aquarea Hoge Temperatuur de best passende oplossing. Deze Aquarea warmtepomp levert vertrekwatertemperaturen van 65°C, zelfs bij buitentemperaturen van -15°C.